top of page

KUCHYNĚ
závěrečný úklid

gastronádoby

Levá část:
libovolně

Pravá část:
černý tenký plech + pekáče na buchty (2x)

černé střední 

černé nejhlubší

stříbrné děrované + smaltovaná GN na buchtu 

stříbrné plné

konvektomat

Mytí konvektomatu nezapínej, udělám si sama. 
Nech ho otevřený ať větrá. Celý ho očisti, včetně horní plochy. Pokud jsou rukavice na horké plechy špinavé, dej je na vyprání, v opačném případě nech položené na konvektomatu.

Pod sporákem

 

Pokličky - seřadit

Nádoby na vodu

- kamínkové karafy vyleštit
- velký zásobník dát do myčky

roztřídit do třech stojanů

- stěrky

- vařečky

- škrabky + kvedlačky
 

Mísy - seřadit dle velikostí (hlavně ať jsou suché!)
 

Samostatný šuplík

 

vše co se používá k výdeji jídel 
 

Horní šuplík (ze třech)

 

drobnosti
 

Prostřední šuplík (ze třech)

vše kolem pečení
 

Spodní šuplík (ze třech)

úklid
 

Nad kachláči

 

talíře/tácy/misky pro servírování
 

Mixér a strouhač 
- očistit i z venku, nechat větrat aby vyschnuly

Termosky na čaj
- umýt houbičkou i uvnitř a nechat otevřené ať vyvětrají


 

První dvířka (od kuchyně) 
- omáčníky

Druhá dvířka 
- konvičky
 

Třetí dvířka 
- vázy

Čtvrtá dvířka 
- nádobí, které je z pokojů (včetně příborů)
 

Výdejní pult v jídelně

- otřít, suchou utěrkou doleštit

- odnést hrnky které patří ke kávovaru
- zkontrolovat, že je všechno nádobí suché a příbory vyleštěné

Odpady 
- komunál odnést v pytli do zelené popelnice

- bio odpad odnést, a umýt kbelíky

- tříděný odpad nechat na místě

Sporák 

- černá část sporáku (na čem leží hrnce), může do myčky - pusť na program č. 3. 

Myčka

- vypustit, vyčistit a utřít hadříkem dno myčky, vyčistit sítko, nechat otevřenou ať větrá

Povrchy 
- umýt a vyleštit suchou utěrkou

- podlahu zamést

Špinavé utěrky
- naházej do díry směr prádelna

 

bottom of page