KUCHYNĚ
závěrečný úklid
gastronádoby
Levá část:
libovolně
Pravá část:
černý tenký plech + pekáče na buchty (2x)
černé střední
černé nejhlubší
stříbrné děrované + smaltovaná GN na buchtu
stříbrné plné
konvektomat
Mytí konvektomatu nezapínej, udělám si sama.
Nech ho otevřený ať větrá. Celý ho očisti, včetně horní plochy. Pokud jsou rukavice na horké plechy špinavé, dej je na vyprání, v opačném případě nech položené na konvektomatu.
Pod sporákem
Pokličky - seřadit
Nádoby na vodu
- kamínkové karafy vyleštit
- velký zásobník dát do myčky
roztřídit do třech stojanů
- stěrky
- vařečky
- škrabky + kvedlačky
Mísy - seřadit dle velikostí (hlavně ať jsou suché!)
Samostatný šuplík
vše co se používá k výdeji jídel
Horní šuplík (ze třech)
drobnosti
Prostřední šuplík (ze třech)
vše kolem pečení
Spodní šuplík (ze třech)
úklid
Nad kachláči
talíře/tácy/misky pro servírování
Mixér a strouhač
- očistit i z venku, nechat větrat aby vyschnuly
Termosky na čaj
- umýt houbičkou i uvnitř a nechat otevřené ať vyvětrají
První dvířka (od kuchyně)
- omáčníky
Druhá dvířka
- konvičky
Třetí dvířka
- vázy
Čtvrtá dvířka
- nádobí, které je z pokojů (včetně příborů)
Výdejní pult v jídelně
- otřít, suchou utěrkou doleštit
- odnést hrnky které patří ke kávovaru
- zkontrolovat, že je všechno nádobí suché a příbory vyleštěné
Odpady
- komunál odnést v pytli do zelené popelnice
- bio odpad odnést, a umýt kbelíky
- tříděný odpad nechat na místě
Sporák
- černá část sporáku (na čem leží hrnce), může do myčky - pusť na program č. 3.
Myčka
- vypustit, vyčistit a utřít hadříkem dno myčky, vyčistit sítko, nechat otevřenou ať větrá
Povrchy
- umýt a vyleštit suchou utěrkou
- podlahu zamést
Špinavé utěrky
- naházej do díry směr prádelna