
KUCHYNĚ
závěrečný úklid

gastronádoby
Levá část:
libovolně
Pravá část:
černý tenký plech + pekáče na buchty (2x)
černé střední
černé nejhlubší
stříbrné děrované + smaltovaná GN na buchtu
stříbrné plné

konvektomat
Mytí konvektomatu nezapínej, udělám si sama.
Nech ho otevřený ať větrá. Celý ho očisti, včetně horní plochy. Pokud jsou rukavice na horké plechy špinavé, dej je na vyprání, v opačném případě nech položené na konvektomatu.

Pod sporákem

Pokličky - seřadit
Nádoby na vodu
- kamínkové karafy vyleštit
- velký zásobník dát do myčky
roztřídit do třech stojanů
- stěrky
- vařečky
- škrabky + kvedlačky

Mísy - seřadit dle velikostí (hlavně ať jsou suché!)


Samostatný šuplík
vše co se používá k výdeji jídel

Horní šuplík (ze třech)
drobnosti

Prostřední šuplík (ze třech)
vše kolem pečení

Spodní šuplík (ze třech)
úklid

Nad kachláči
talíře/tácy/misky pro servírování

Mixér a strouhač
- očistit i z venku, nechat větrat aby vyschnuly
Termosky na čaj
- umýt houbičkou i uvnitř a nechat otevřené ať vyvětrají

První dvířka (od kuchyně)
- omáčníky
Druhá dvířka
- konvičky

Třetí dvířka
- vázy
Čtvrtá dvířka
- nádobí, které je z pokojů (včetně příborů)
Výdejní pult v jídelně
- otřít, suchou utěrkou doleštit
- odnést hrnky které patří ke kávovaru
- zkontrolovat, že je všechno nádobí suché a příbory vyleštěné
Odpady
- komunál odnést v pytli do zelené popelnice
- bio odpad odnést, a umýt kbelíky
- tříděný odpad nechat na místě
Sporák
- černá část sporáku (na čem leží hrnce), může do myčky - pusť na program č. 3.
Myčka
- vypustit, vyčistit a utřít hadříkem dno myčky, vyčistit sítko, nechat otevřenou ať větrá
Povrchy
- umýt a vyleštit suchou utěrkou
- podlahu zamést
Špinavé utěrky
- naházej do díry směr prádelna